четвер, 1 лютого 2018 р.

Нарада при директорі

27 грудня 2017 року в КЗ СЮТ відбулася нарада при директорі, на порядку денному якої були розглянуті звіти заступника директора з НВР та завідуючих відділами, інженера з ОП, заступника директора з АГЧ та методичної роботи закладу.
Зарічанська Л.В., заступник директора з НВР, в своїй частині звіту, зробила акцент на навчальні роботу, перевірки ведення документації, планування та виконання навчальних планів.
Цись В.В., завідувач відділом організаційно-масової роботи, в своєму звіті перерахував заходи, в яких приймали участь педагоги та вихованці станції та розповів про ситуацію з самоврядуванням серед вихованців закладу.
Завідувач відділом військово-патріотичного виховання, Чорний П.Г., в своїй частині звіту розповів про хід виконання проекту "СЮТ - казковий дивосвіт!", а також, про хід роботи проекту "Казкодром"
Про роботу методичної служби закладу звітувала методист Бондаренко С.А. Вона акцентувала свій виступ на проведених методичних заходах в закладі та самоосвітній діяльності педагогів.
Інженер з охорони праці, Ткаченко Є.О., звітував про проведення в закладі тижнів безпеки життєдіяльності, про перевірку ведення документації з ОП керівниками гуртків та про порядок проведення інструктажів в закладі. Також він нагадав педагогам, що на першому заняття січня потрібно провести первинний інструктаж для вихованців гуртків.
Фірульов Ю.Г., заступник директора з АГЧ, звітував за фінансову частину: отримані та використані кошти, які надходили на рахунок станції юних техніків.
Під кінець наради, практичний психолог КЗ СЮТ Курбан М.І., провела психодіагностичну роботу: діагностику особистісної сфери членів педколективу, а саме схильності до конфліктної поведінки та стратегію поведінки у конфліктах.

Немає коментарів:

Дописати коментар